Att sälja genom oss

Oavsett vilken mäklare du frågar kommer de säkert med stor självsäkerhet konstatera att just han/hon kan få bäst betalt för ditt boende.

Vi vill gärna att du skall ställa dig frågan om nedanstående argument kan ha en påverkan på prisbildningen. Om inte, kan du utan tvekan välja vilken mäklare som helst.

  • Sannolikheten att hitta en stark köpare är större hos Bolaget som är specialiserat på samma typ av boende som ditt.
  • Sannolikheten för att få bäst betalt är större hos Bolaget, som statistiskt kan påvisa högre genomsnittspriser sedan många år tillbaka i just vårt område.
  • Områdesspecialiserade fastighetsmäklare som hela tiden arbetar på samma adresser och områden är mer erfarna och har en större och starkare kundgrupp.
  • Kombinationen av ett tungt kundregister och kontinuerliga sökuppdrag för extra motiverade kunder ger störst förutsättningar för en god och säker affär till ett högre pris.
  • Vår stylist gör ett viktigt arbete i din bostad innan fotografering. Kostnadsfritt i alla uppdrag till den som så önskar.
  • Vi använder oss av marknadens bästa fotografer som arbetar exklusivt för oss. Med vårt bildmanér. Våra bilder syns varje dag, året runt, nationellt och internationellt på inredningssidor och i magasin.
  • Helhetsupplevelsen förhöjs av att vår egen marknadsavdelning utformar allt marknadsföringsmaterial för ditt boende.
  • Vi vill påstå att det är en ofantlig skillnad mellan schablonmässigt öppna visningar och flera välplanerade visningar enligt en välbeprövad metod. Vi ger ditt boende mer tid.
  • Erfarna mäklare med flera hundratals affärer i ryggen är skickliga på att förhandla.
  • Vi är brutalt ärliga. Det innebär också att vi hellre tackar nej till ett uppdrag som vi är tveksamma till att lyckas med. Vi vill bara ha nöjda kunder.

Värdering

Funderar du på hur mycket ditt boende kan vara värt? Oavsett om du ska sälja eller bara är nyfiken på vad den är värd gör vi gärna en kostnadsfri värdering.

Slå oss en signal och boka en tid eller fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort.

Förnamn - obligatoriskt
Efternamn - obligatoriskt
Adress - obligatoriskt
Telefon bostad
Telefon arbete
Mobil - obligatoriskt
E-mail - obligatoriskt


Villa/Lägenhet
Lägenhet Villa
Antal rum - endast siffror
Storlek (kvm) - endast siffror
Månadsavgift - endast siffror
Våning - endast siffror
Balkong/terrass
Ja Nej
Ort
Malmö Lund

Skick
Välj skicket på ditt boende där "1"
är mycket dåligt och "5" är mycket bra.
1 2 3 4 5

Värdering skickad

x

Sökuppdrag

Här redovisar vi våra allra hetaste köpare. Kunder som vi betecknar som mycket motiverade. Skulle du ha ett boende som passar, kontakta ansvarig mäklare för ett förutsättningslöst samtal.

Om du har rätt boende, lovar vi att du inte kommer att bli besviken.