Malmö Live

Neptunigatan 48

Typ
Bostadsrätt
Boarea
52.5 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 874 kr/mån
Pris
2 695 000 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

Perfekt läge i city - Citadellskajen är ett av Malmös numera trevligaste stråk till havet och city! Här är härligt att både promenera eller slå sig ned på trädäcket och dingla med benen över vattnet som glittrar. Genomgående våning med egen uteplats där man kan njuta av sol hela dagen. Ljust parkettgolv med vita väggar ger fin rymd och en lyxig våning. Generöst fönsterparti i den öppna planlösningen för sällskapsrum som möter kök. Här finns plats för stort matsalsbord och långa härliga middagsbjudningar. Platsbyggda skåpluckor och bänkskiva löper längs hela långsidan och ger ett kök som är imponerande i volym. Halvan rymmer perfekta arbetsplatsen om man så önskar. Sovrum ligger tyst placerat in mot innergården. Modernt designad innergård där grönska snart ska omsluta utemöblemang och lekplats. Saluhallen och Malmö Centralstation är ett stenkast från porten. Varmt välkomna till denna moderna våning på oslagbart läge i Malmö.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Victor Jörgensen Reg fastighetsmäklare/delägare victor@bo-laget.se 076-112 04 14
Rumsbeskrivningar

HALL

Parkettgolv och vita släta väggar. Garderober.

KÖK / SÄLLSKAPSRUM

Parkettgolv och vita släta väggar. Vit köksinredning och bänkskiva av laminat. Spishäll, ugn, fläkt, micro, diskmaskin samt kyl/frys.

SOVRUM

Parkettgolv och vita släta väggar.

BADRUM

Helkaklat ljust badrum. Toalettstol, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Arbetsyta och förvaringsmöjligheter.

Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Neptunigatan 48
Postadress
21118 MALMÖ
Område
Malmö Live
Kommun
Malmö
Lgh.nr
A1304
Boarea
52.5 m² (Fastighetsregistret)
Antal rum
2 rum och kök
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2021
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk m. värmeåtervinning
Våningsplan
Våning 4 av 6. Hiss finns.
Balkong
Ja

Energideklaration

Föreningen
Namn
BRF Västra Citadellskajen
Byggnadsår
2021
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.nummer
769636-5936
Föreningen äger marken?
Nej
Antal lägenheter
129 st
Antal lokaler
3 st
Om föreningen
Brf Västra Citadellskajen bildades 2018 och är en äkta bostadsrättsförening. Den innefattar 129 bostadsrättslägenheter och 3 hyresrättslokaler på adresserna Argogatan 2,4 & 6, Citadellsvägen 13,15, 17A-B samt Neptunigatan 46 och 48. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.

I Västra Citadellskajen bor du svanenmärkt då Skanska sedan 2017 uppfyller Svanens krav på materialval och byggprocess. Föreningen är dessutom utrustad med funktioner som hjälper till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Exempel på detta är energieffektiva fönster samt fasad, solceller på taken, frånluft med värmeåtervinning etc.

I dagsläget finns inga beslut fattade kring någon avgiftshöjning.
Ekonomi
Månadsavgift
2 874 kr/mån inklusive Inkl. Värme, Kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 165kr/månad för försäkring. Varmvatten debiteras efter förbrukning.
Andel i föreningen
0.56201%
Pantsatt
Nej

Driftskostnader per år

Hushållsel
3 600 kr
Försäkring
2 400 kr
Antal personer i hushållet
2 st
Summa
6 000 kr
Området
Kvarteret Malmö Live ligger norr om Västra hamnkanalen i centrala Malmö. Området karaktäriseras av höga byggnadskroppar och började växa fram efter en projekt- och markanvisningstävling år 2008. Malmö stad beslutade då att låta en ny stadsdel med fokus på musik och kongress byggas. Centralt i området ligger Malmö nya konserthus med två konsertlokaler. Konserthuset är sammanbyggt med hotell- och kongresscentret Clarion Hotel & Cogress Malmö Live. Det 25 våningar höga huset rymmer både konferenslokaler, restauranger och skybar. Runt byggnaden finns flera fristående hus med både kontor och bostäder. Malmö saluhall ligger här liksom de gamla byggnaderna Västra station, som är en tidigare järnvägsstation, och Sjömansgården. Tillsammans skapar de gamla och nya byggnader en spännande arkitektur. Strax intill området ligger både Malmö museer, vackra Slottsparken och Malmö Centralstation.
 
Dokument

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Victor Jörgensen Reg fastighetsmäklare/delägare victor@bo-laget.se 076-112 04 14

Kommande visningar

mån 12 juni kl 18:00-18:30

Funderar du på hur mycket ditt boende kan vara värt?

Oavsett om du ska sälja eller bara är nyfiken på vad den är värd gör vi gärna en kostnadsfri värdering. Slå oss en signal på 040-10 11 00 och boka en tid eller fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort.