Malmö Live

Bassänggatan 3

Typ
Bostadsrätt
Boarea
94 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 725 kr/mån
Pris
5 250 000 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

Morgonpromenad längs Bassängkajen - vidare till Kungsparken på åtta minuter, parken är stilla och trädens knoppar väntar på att få slå ut. På detta centrala läge är närheten till det bästa lättåtkomligt. På Bassänggatan 3 väntar en genomgående lyxig våning om fyra rum och kök med två balkonger. Fint ljusinsläpp och rymd i det öppna sällskapsrummet som möter köket med köksö mellan. Otroligt härligt öppna och sociala kvadrat som imponerar!  ”Köksön är det allra bästa, att stå här med vänner, laga mat och umgås” säger nuvarande ägare. Den öppna planlösningen bjuder även till matsalsplats som är perfekt avgränsad, med fönster i två vädersträck. Härifrån når man även den stora balkongen - ljuvligt extrarum med utsikt till en av Malmö Universitets nyare byggnader - Niagara. Master bedroom med balkong, och två extra rum ligger gårdsvända - ljusa väggkulörer valda med omsorg och fint ljusinsläpp i varje. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, därtill ytterligare en gästtoalett. Stor klädkammare nås från hallen och rymmer allt att önska. Centralstationen är runt hörnet, Saluhallen och havet några minuter bort. Modern och stilren våning på härlig adress! Varmt välkomna!

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Hugo Wendel Reg fastighetsmäklare/partner hugo@bo-laget.se 0722-00 87 98
Rumsbeskrivningar HALL
Parkettgolv och ljusa väggar. Plats för avhängning samt garderober. 

KÖK
Parkettgolv och ljusa väggar. Vit köksinredning och bänkskiva av natursten. Spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, micro, kylskåp och frys. Köksö med skiva i natursten. Matplats. 

SÄLLSKAPSRUM
Parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till balkong.

SOVRUM
Parkettgolv och blåa väggar. Garderober. Utgång till balkong. 

KONTOR / RUM 
Parkettgolv och ljusa väggar.

WALK IN CLOSET / RUM
Parkettgolv och ljusa väggar. Garderobssystem. 

BADRUM
Grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Arbetsyta och förvaringsmöjligheter. 

WC
Klinkergolv och tapetserade väggar. Toalett och handfat med kommod.
Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bassänggatan 3
Postadress
21119 Malmö
Område
Malmö Live
Kommun
Malmö
Lgh.nr
C1103
Boarea
94 m² (Fastighetsregistret)
Antal rum
4 rum och kök
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system
Våningsplan
Våning 2 av 5. Hiss finns.
Balkong
Ja
Uteplats
2 st balkonger

Energideklaration

Status
Utförd (2021-12-07)
Prestanda
61 kWh/m2/år
Föreningen
Namn
Brf Kaj 306
Byggnadsår
2020
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.nummer
769635-1126
Föreningen äger marken?
Nej
Om föreningen
Brf Kaj 306 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2017. Föreningen består av 102 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt, samt 5 kommersiella lokaler. Marken innehas med tomträtt. Ekonomisk förvaltare är Nabo. 

Nuvarande tomträttsavtal löper fram till 2032-12-31.
Ekonomi
Månadsavgift
4 725 kr/mån inklusive Inkl. Värme, kallvatten
Andel i föreningen
1.22%
Indirekt nettoskuldsättning
850 830 kr
Pantsatt
Nej
Området
Kvarteret Malmö Live ligger norr om Västra hamnkanalen i centrala Malmö. Området karaktäriseras av höga byggnadskroppar och började växa fram efter en projekt- och markanvisningstävling år 2008. Malmö stad beslutade då att låta en ny stadsdel med fokus på musik och kongress byggas. Centralt i området ligger Malmö nya konserthus med två konsertlokaler. Konserthuset är sammanbyggt med hotell- och kongresscentret Clarion Hotel & Cogress Malmö Live. Det 25 våningar höga huset rymmer både konferenslokaler, restauranger och skybar. Runt byggnaden finns flera fristående hus med både kontor och bostäder. Malmö saluhall ligger här liksom de gamla byggnaderna Västra station, som är en tidigare järnvägsstation, och Sjömansgården. Tillsammans skapar de gamla och nya byggnader en spännande arkitektur. Strax intill området ligger både Malmö museer, vackra Slottsparken och Malmö Centralstation.
 
Dokument

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Hugo Wendel Reg fastighetsmäklare/partner hugo@bo-laget.se 0722-00 87 98

Kommande visningar

sön 2 april kl 12:30-12:45

Funderar du på hur mycket ditt boende kan vara värt?

Oavsett om du ska sälja eller bara är nyfiken på vad den är värd gör vi gärna en kostnadsfri värdering. Slå oss en signal på 040-10 11 00 och boka en tid eller fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort.