Dockan

Lovartsgatan 13

Typ
Bostadsrätt
Boarea
34 kvm
Antal rum
1.5 rum
Månadsavgift
2 363 kr/mån
Pris
1 695 000 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

På Dockan marina ger utsikten över Öresund en skön frihetskänsla medan city ligger endast en kort promenad bort. I de spännande kvarteren i Västra Hamnen växer nya delar av Malmö fram och här bjuds det på trendiga restauranger, härliga bad och promenadstråk längs Cityhamnen. På Lovartgatan 13 tar vi hissen upp till femte våningen, här finner vi en modern våning på 34 smarta kvadrat med balkong i skönt söderläge. Ett större fönsterparti präglar sällskapsytan och utsikten över takåsarna är förnäm. Ljus parkett, vita väggar och ett minimalistiskt kök i anslutning utgör en lugn, neutral bas och skapar luftiga ytor. En välkomnande balkong förlänger rummet och ljuset här uppe är fantastiskt! Vacker köksinredning i ljust grått från Vedum tillsammans med vitt kakel och en påkostad bänkskiva i komposit förgyller rummet. Utöver sällskapsytan med integrerat kök finns även en rymlig sovalkov och gott om förvaring i hallen. Ett lyxigt badrum i granit stämmer fint in i det stilrena hemmet, även här går smakfulla materialval som en röd tråd. Här bor du i fina kvarter med Centralstationen på praktiskt avstånd. Varmt välkommen till en modern cityvåning i åtråvärda kvarter.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Elin Olsson Reg fastighetsmäklare elin@bo-laget.se 076-492 18 19
Rumsbeskrivningar

HALL

Klinker av granitkeramik och vita väggar. En generös skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och en med vita dörrar.

KÖK

Ljus enstavsparkett och vita väggar. Grå köksinredning från Vedum med handtag i krom, vitt kakel samt bänkskiva och stänkskydd i komposit. Maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys, spotlights i tak, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, induktionshäll samt fläkt. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrum.

VARDAGSRUM

Ljus enstavsparkett och vita väggar. Utgång till balkong i söderläge.

SOVALKOV

Ljus enstavsparkett och vita väggar.

BADRUM

Helkaklat badrum i granit. Badrummet är utrustat med grå kommod med skiva i komposit, kombinerad tvätt/tork med arbetsbänk ovan, väggskåp, spegel med inbyggd belysning, dusch med duschväggar, handdukstork och wc.

Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Lovartsgatan 13
Postadress
21174 Malmö
Område
Dockan
Kommun
Malmö
Lgh.nr
A1406
Boarea
34 m² (föreningens information)
Antal rum
1.5 rum och kök
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2023
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme via vattenburna radiatorer
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Våningsplan
Våning 5 av 7. Hiss finns.
Balkong
Ja

Energideklaration

Status
Utförd
Energiklass
B
Föreningen
Namn
BRF Kvarteret Velo i Malmö
Byggnadsår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrätt
Org.nummer
769638-2857
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
144 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Om föreningen
Brf Vélo i Malmö stod färdigt 2023. I föreningen finns 144 lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt.

Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har de satsat helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi. Rum för cyklar. Därför har vi utrustas kvarteret med rymliga cykelrum, alla praktiskt placerade i markplan med stora fönsterpartier från golv till tak, upplysta dygnets alla timmar. Vid cykelstationen kan du också utföra enklare service på din cykel. Föreningen har även tillgång till en cykelpool med totalt fem el-lådcyklar. Allt för att underlätta vardagen.

Föreningen disponerar över 88 parkeringsplatser i närliggande p-hus "Fullriggaren". Kostnad ca 900 kr/månad för en plats.

Föreningen är ansluten till bilpool, och förfogar över 3 el-bilar, bokas via OurGreenCars app. Föreningen har tillgång till fem el-lådcyklar, bokas via OurGreenCars app. Uppglasade och ljusa cykelrum finns.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta.Övernattningsrum

Fibernät med Telia Tripple Play som leverantör.

Hushållsel debiteras separat via månadsavin från föreningens ekonomiska förvaltare. Avläsning sker månadsvis och debiteras retroaktivt.

Föreningen har ett bokningsbart övernattningsrum som medlemmarna får nyttja.

Se mer info om projektet på länken: https://peabbostad.se/projekt/skane/velo/
Ekonomi
Månadsavgift
2 363 kr/mån inklusive värme, vatten, fast nätavgift för hushållsel samt bostadsrättstillägg. Telia Triple Play ansluts kollektivt och debiteras varje månad med 169 kr. Avgift innan rabatt (2987 kr), Peab står för mellanskillnaden 2023. Rabatt fortlöper inte 2024.
Andel av årsavgift
0.4892%
Pantsatt
Nej
Området
Dockan ligger ett par minuter från Malmö City och är i sin tur en del av Västra Hamnen. Området är känt för sina vackra promenadstråk längs havet, sitt folkliv och sin spännande och nyskapande arkitektur där Turning Torso står i centrum. Dockan Marina ligger i gränslandet mellan den gamla och den nya staden och med Malmö Centralstation runt hörnet nås Kastrup/Köpenhamn city på kortare tid än du når någon annan stad i Sverige. Läget är oslagbart, närmre både havet och city kan du inte bo.
Dokument

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Elin Olsson Reg fastighetsmäklare elin@bo-laget.se 076-492 18 19

Kommande visningar

sön 11 juni kl 13:00-13:15

Funderar du på hur mycket ditt boende kan vara värt?

Oavsett om du ska sälja eller bara är nyfiken på vad den är värd gör vi gärna en kostnadsfri värdering. Slå oss en signal på 040-10 11 00 och boka en tid eller fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort.