Hyllie

Sivs gränd 9A

Typ
Bostadsrätt
Boarea
43.9 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 385 kr/mån
Pris
1 695 000 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

Sivs gränd är en gömd tvärgata i Hyllie med toppmoderna fastigheter, snart ramar lummig grönska in den smakfulla arkitekturen. Här väntar stilrena 43,9 kvadrat disponerat på två rum och kök med fransk balkong. Känslan är omedelbart luftig och trivsam när vi stiger på - sällskapsrum i öppen planlösning med köket ger fin rymd. Fönsterpartier löper från golv till tak och ger ett både generöst och underbart ljusinsläpp. Vita luckor i köket förstärker den ljusa känslan och tillsammans som med en genomgående ekparkett ger ett stilrent intryck i denna toppmoderna våning. Vid matsalsbordet är det underbart att sitta och blicka ut över den lugna gränden. Sovrummets generösa kvadrat har plats för dubbelsäng, garderober och takhöjden förhöjer den luftiga känslan ytterligare. Ett modernt badrum i ljusa material har kombinerad tvätt och torktumlare. Huset färdigställdes 2019 och allting är nytt och praktiskt med stora förvaringsmöjligheter. Från Hyllie går tåget titt som tätt till Malmö central, Kastrups flygplats och Köpenhamn. Det här är helt enkelt ett riktigt kanonläge! Välkommen till ett trivsamt boende.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Hugo Wendel Reg fastighetsmäklare/partner hugo@bo-laget.se 0722-00 87 98
Rumsbeskrivningar

HALL

Golvyta i sten samt vitmålade väggar. Avhängningsmöjlighet.

SÄLLSKAPSRUM / KÖK

Parkett och släta vita väggar. Matplats för 4-6 personer samt generös sällskapsyta. Kök från Vedum med vit köksinredning. Bänkskiva i laminat och kakel ovanför arbetsytor. Full maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt & diskmaskin.

SOVRUM

Parkett och släta vita väggar. Garderober.

BADRUM

Helkakalt badrum med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar.WC, stor duschkabin med golvbrunn i form av Unidrain, handdukstork samt kombimaskin. Utanför badrummet finns stor garderob med integrerat Elfasystem.

Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sivs gränd 9A
Postadress
21535 MALMÖ
Område
Hyllie
Kommun
Malmö
Lgh.nr
1001
Boarea
43.9 m² (föreningens information)
Antal rum
2 rum och kök
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Våningsplan
Våning 1 av 4. Hiss finns.
Balkong
Ja

Energideklaration

Status
Utförd (2022-06-05)
Primärenergital
70 kWh/m2/år
Energiklass
C
Föreningen
Namn
Brf Prisma Hyllie
Byggnadsår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrätt
Org.nummer
769622-7201
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Parkering
Garage
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Brf Prisma Hyllie registrerades 2011 och har genom nybyggnation uppfört 115 lägenheter i 3 flerbostadshus på fastigheten Ymer 1 i Malmö som föreningen innehar med äganderätt.

Föreningen är en äkta förening. Föreningen finns på adresserna Ymers gata 19 A-B, 21 A-C, 23 A-C samt Sivs gränd 9 A-B och 11.

Lägenheterna är fördelade enligt följande: 4 st 1 rok, 54 st 2 rok, 46 st 3 rok och 11 st 4 rok. Föreningen har också 2 lokaler varav en innehas med hyresrätt och en används som föreningslokal.

Genomförda renoveringar: Föreningen har inga genomförda renoveringar pga nybyggt.

Kommande renoveringar: Föreningen har inga kommande renoveringar pga nybyggt.

Senaste avgiftshöjningen gjordes 2023-01-01 då avgifterna höjdes med 19%. Ca 13% beroende på ökade räntekostnader i samband med omläggning av lån och 6% beroende på inflation avseende främst taxebundna kostnader.
Kommande avgiftshöjning: Ej fastställt, kommer beslutas i höst i samband med budgetarbetet för 2024. Den ekonomiska planen utgår från en årlig avgiftshöjning på 2%. Dagens inflationsnivåer medför att föreningen tvingas höja avgifterna ytterligare.

Pantsättningsavgift: ca 473 kr/pant

Överlåtelseavgift: ca 1183 kr, betalas av köpare.

Kabel TV & Bredband: Föreningen har fiber indraget. En avgift på cirka 215 kr läggs på avgiften för ett paket med både kabel TV basutbud, IP-Telefoni och bredband. Juridisk person: Föreningen tillåter inte juridisk person som medlem. Föreningen tillåter inte heller att lägenheten köps som övernattningslägenhet.

Parkering: Föreningen har 39 st garageplatser som kostar ca 1000kr per plats/ månad. Separat kösystem tillämpas. Föreningen har också 1 bilpoolsplats utomhus.

Tvättstuga: Det finns ingen gemensam tvättstuga, alla lägenheter har egen tvättmöjlighet i lägenheten.

Gemensamhetslokaler: Föreningen har en föreningslokal. I källaren finns också ett cykelrum att nyttja. Föreningen har en 1400 kvm stor innergård med lekmöjligheter, planteringar och cykelparkering.

Tillsyn: Föreningen tillämpar tillsyn vid överlåtelse.

Följande uppgifter är hämtad av föreningen. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen.
Ekonomi
Månadsavgift
2 385 kr/mån inklusive Inklusive värme, vatten & kabel-tv.
Andel i föreningen
0.59602%
Andel av årsavgift
0.59602%
Indirekt nettoskuldsättning
519 841 kr
Pantsatt
Nej

Driftskostnader per år

Hushållsel
3 600 kr
Försäkring
1 320 kr
Summa
4 920 kr
Området
Stadsdelen Hyllie ligger i västra delen av Malmö med närhet till Djupadal, här samsas lugna villaområden med den expansiva stadsdelen.
Den expansiva stadsdelen Hyllie är navet i Öresundsregionen. Här finns både bostäder, butiker, kontor och restauranger. I hjärtat av området ligger Hyllie station som första svenska järnvägsstation efter Öresundsbron och Danmark. Från Hyllie nås Kastrup på 12 minuter och Malmö city på halva tiden. På Hyllie ligger det stora köpcentrat Emporia som tillhandahåller alltifrån gym och dagligvaror till restauranger och butiker. Här ligger också Malmö Arena och mässområdet Malmömässan. Från Hyllie tar du dig bekvämt med bil eller tåg både in till Malmö och ut i resten av världen via Kastrup!
Dokument

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Hugo Wendel Reg fastighetsmäklare/partner hugo@bo-laget.se 0722-00 87 98

Vill du veta mer om denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.