Lomma

Sjögatan 12

Typ
Bostadsrätt
Boarea
53 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 970 kr/mån
Pris
2 995 000 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

De mysiga kvarteren i Lomma hamn är omgivna av hav, gröna stråk och de levande hamnkvarteren, de fyller alla dina sinnen. Det doftar friskt och man hör de stilla vågorna, suset i de omgivande höga träden och det är en välkomnade, stilla miljö. På Sjögatan 12 ligger två rum och kök helt mot den höstfina gården. Det är tyst och skönt, genom dörren till den helt privata uteplatsen silar solen in. Smakfulla kvadratmeter med de sociala ytorna integrerade mot det halvöppna köket - snyggt, sobert och med fin balans. Fönsterpartierna vetter mot uteplatsen och utanför den skyddande häcken fortsätter innergården. Sällskapsrummet har en sparsmakad och lite elegant stil och möter köket med mörkt grå skåpsluckor och stenskiva. Klassiskt. Sovrummet vetter också mot uteplatsen, blir nästan känsla av ett litet gatuhus med en trädgård i miniformat utanför glaspartierna. Materialvalen är fina, färgerna neutrala, planlösningen faktiskt helt perfekt. Stort badrum med dusch. Tågstationen tar dig till Malmö och Lund på kort tid, och allt du önskar från blomsterbutik till apotek och mataffärer ligger ett stenkast bort. På vägen kanske du stannar till och njuter av havsutsikten från Lomma Bibliotek, eller slinker du inom Fiskrökeriet för lite färsk fisk. Det här är kvalitet. Livskvalitet på alla nivåer. Varmt välkomna!

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Hugo Wendel Reg fastighetsmäklare/partner hugo@bo-laget.se 0722-00 87 98
Rumsbeskrivningar

HALL

Parkettgolv och ljusa väggar. Avhängningsmöjlighet finns genom stor hallgarderob.

KÖK

Parkettgolv och ljusa väggar. Kök från Marbodal med grå lackerad köksinredning och bänkskiva i kvartskomposit. Induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl-frys, mikrovågsugn samt diskmaskin.

SÄLLSKAPSRUM

Parkettgolv och vita väggar. Utgång till egen uteplats.

SOVRUM

Parkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och beige klinker på golv. Toalett, handfat med kommod samt dusch. Handdukstork finns. Rymlig duschhörna. Tvättmaskin finns.

Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sjögatan 12
Postadress
23439 Lomma
Område
Lomma
Kommun
Lomma
Lgh.nr
21004
Boarea
53 m² (enligt föreningen)
Antal rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2011
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
Våning 1. Hiss finns.
Uteplats
Ja
Föreningen
Namn
BRF Havsporten
Byggnadsår
2011
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.nummer
769621-0793
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Om föreningen
OBS! Informationen nedan är inhämtad av föreningen genom årsredovisning samt föreningens hemsida. Spekulanter uppmanas att stämma av följande information med föreningens styrelse.

BRF Havsporten äger fastigheten Lomma 25:70 i Lomma kommun. Brf Havsporten består av ett flerbostadshus i fyra våningar med totalt 56 bostadsrätter som är byggda av JM Entreprenad AB. Föreningen bildades 2010 och inflyttningen var klar under hösten 2011, fastigheten finns på Esplanaden 21 och Sjögatan 8, 10 och 12 i Lomma. Nabo är ekonomisk förvaltare.

Det finns i dagsläget inga beslutade eller planerade större renoveringar. Föreningen avsätter pengar varje år i en reparationsfond för framtida renoveringar.Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfhavsporten.se
Ekonomi
Månadsavgift
2 970 kr/mån inklusive Inkl. Värme & vatten
Andel i föreningen
1.4314%
Andel av årsavgift
1.4314%
Indirekt nettoskuldsättning
381 630 kr
Pantsatt
Ja

Driftskostnader per år

Hushållsel
3 500 kr
Försäkring
1 500 kr
Antal personer i hushållet
1 st
Summa
5 000 kr
OBS! Kostnaderna är uppskattade
Området
Lomma är en skånsk tätort som ligger cirka en mil sydväst om Lund och drygt en mil norr om centrala Malmö. Invånarantalet är cirka 24 500 personer. Orten är vackert belägen invid Lommabukten med strand och utsikt över Öresund. Lomma hyser både parker, fält, dammar, tätort och landsbygd. Kustremsan stäcker sig 21 km längs hela kommunen och erbjuder bad, surfing, fiske och båtliv året runt. I hamnen finns trivsamma restauranger, om sommaren glasskiosker och här ligger välkända Fiskboden som både säljer färsk fisk och serverar lunch. Kommunen hyser naturreservat, vackra Alnarpsparken och omges av av böljande fält.
Dokument

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Hugo Wendel Reg fastighetsmäklare/partner hugo@bo-laget.se 0722-00 87 98

Vill du veta mer om denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.