Västra Hamnen - Malmö

Slädgatan 7

Typ
Bostadsrätt
Boarea
50.5 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 077 kr/mån
Pris
2 395 000 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

Moderna 50 kvadrat med ett fantastiskt ljusinsläpp har en väl tilltagen balkong. Den ljusa och luftiga känslan genomsyrar våningen näst högst upp i huset med en generös sällskapsyta och integrerat kök. En vacker ekparkett bildar en fin grund i två rum och kök. Eftermiddagssolen välkomnar på balkongen vilket är en förnäm plats att vistas på fram till kvällen, njut av fri utsikt över Västra Hamnens kvarter. Ljusa väggar i sociala kvadrat möts av en dimgrön kulör i sovrummet intill. Här råder ett fint lugn med mörkare, omfamnande väggar tillsammans med ett mjukt ljusinsläpp. Förvaringen är förnäm med större garderob i sovrummet och ytterligare en i hall. Rymligt badrum i ljusa material har gått om plats för klädskötsel. Här finns både tvättmaskin och torktumlare. I Västra hamnen bor du med närheten till hav och ljuva bad. Strandpromenaden lockar en bit bort med milsvid havsutsikt, trevliga promenadstråk, njutbara restauranger och en spektakulär solnedgång. Djuphavsbadet vid Scaniabadet är en ljuvlig plats med generösa soldäck, bryggor och om sommaren servering. Varmt välkommen till Slädgatan 7.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Elin Olsson Reg fastighetsmäklare elin@bo-laget.se 076-492 18 19
Rumsbeskrivningar

HALL

Parkettgolv och ljusa väggar. Förvaring bakom skjutdörrar med spegel.

KÖK

Parkettgolv och ljusa väggar. Vit köksinredning, vitt kakel och ljus bänkskiva. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt.

VARDAGSRUM

Parkettgolv och ljusa väggar. Härifrån nås balkongen.

SOVRUM

Parkettgolv och ljusa väggar. Förvaring bakom skjutdörrar.

BADRUM

Grått klinker och vitt kakel. I badrummet finns wc, dusch med duschdörrar, kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme finns.

Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Slädgatan 7
Postadress
21175 Malmö
Område
Västra Hamnen - Malmö
Kommun
Malmö
Lgh.nr
D1402
Boarea
50.5 m² (föreningens information)
Antal rum
2 rum och kök
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018/2021
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
Våning 4 av 5. Hiss finns.
Balkong
Ja

Energideklaration

Status
Utförd
Föreningen
Namn
BRF Kvarteret Sjösättningen
Byggnadsår
2018/2021
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrätt
Org.nummer
769637-0316
Föreningen äger marken?
Ja.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
91 st
Antal lokaler
1 st
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Bygglovsansökan för solceller har lämnats och beräknas vara installerade 2023.
Om föreningen
Bildades 2018 och inflyttning skedde hösten 2021. I föreningen finns 91 lägenheter som upplåts som bostadsrätt samt 1 lokal som upplåts som bostadsrätt.
Ekonomisk förvaltare är Nabo. Brf Kvarteret Sjösättningen i Malmö är en Svanenmärkt fastighet där stor vikt är lagd på vilka material som används under byggprocessen.

Föreningen har en trevlig grönskande innergård med gemensamma sittplatser.

PARKERING
I föreningen finns 43 garageplatser, 1 avsedd för HCP och 2 reserverade för bilpool samt 3 MC platser. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1250 kr/månad och laddplats kan hyras till en kostnad om 1450 kr/månad + elförbrukning.
Inga lediga platser för långtidshyra i nuläget. Plats för korttidsparkering finns (tre månader i taget, en månads uppsägningstid). För mer info ta kontakt med Apcoa.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen kommer utföra installation av solceller på taket, arbetet beräknas ske under hösten 2023.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
+ 10 % i januari 2023
Föreningen har informerat om att avgiften kommer att höjas med några procent i januari 2024. I dagsläget inga vidare beslut tagna.
Ekonomi
Månadsavgift
3 077 kr/mån inklusive värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 186 kr/månad för Telia Triple Pay tillkommer.
Andel av årsavgift
0.96592%
Indirekt nettoskuldsättning
757 273 kr
Pantsatt
Nej
Området
Till Västra hamnen kommer besökare från hela världen och imponeras av spännande arkitektur, havsnära boenden och inte minst Turning Torso med sina 190 meter över havet. Byggnaden är ritad av den omtalade spanske arkitekten Santiago Calatrava. Området fick ett rejält uppsving när det 2001 fick agera värd för den europeiska bostadsmässan. Då uppfördes en helt ny stadsdel med innovativa miljölösningar och en helt ny stadsmiljö. Sedan dess har området vuxit och mysiga restauranger ligger på rad längs med vattnet. Sundspromenaden är en favorit för både stadsbor och turister sommartid. Inne i kvarteren imponerar den vackra och spännande utformningen som Västra Hamnen har fått. Området bjuder på all tänkbar service – goda kommunikationer, butiker, skolor och förskolor. Endast ett par minuter från city och med Öresund som närmsta granne!
Dokument

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Elin Olsson Reg fastighetsmäklare elin@bo-laget.se 076-492 18 19

Kommande visningar

mån 25 september kl 17:30-17:40

Funderar du på hur mycket ditt boende kan vara värt?

Oavsett om du ska sälja eller bara är nyfiken på vad den är värd gör vi gärna en kostnadsfri värdering. Slå oss en signal på 040-10 11 00 och boka en tid eller fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort.