1 ÅR!

Anna Olsson Publicerad den 16 Feb 2012

YEEEEYYY idag är det 1-års kalas här på Bolaget Inspiration - den 16 Februari 2011 - denna dagen för exakt ett år sedan, startade vi inspirationssidan, som hela tiden växer och växer och blir större för varje dag som går!

Det hela började med att Charlotta, Per och jag för drygt 1,5 år sedan satt och funderade över hur vi på bästa sätt kunde dela med oss av vår enorma bildbank på ett sätt som enkelt gjorde att fler än vi själva kunde få se alla fina Malmöhem som Bolaget förmedlat. Vi bad Martin om hjälp och tillsammans med Maja, vår enastående fotograf, tog vi fram denna sida som allt eftersom byggts ut med både bilder och blogg. Det är otroligt roligt att se att så många gillar och tar del av alla bilder som vi samlat på oss, glädjande nog kan vi också konstatera att vi inspirerar inredningsintresserade människor utspridda jorden runt - kul tycker vi! Och...vad vore en sida utan besökare? - Som ett kalas utan gäster!

Givetvis hoppas vi kunna inspirera flera och mera ju mer tiden går - vårt fotobibliotek byggs ut varje dag, varje vecka, och klickar du dig in på rubriken Nyinkommet ovan så ser du de allra färskaste Malmöhemmen som vi gillar mest. Nog om detta - nu är det dags att fira 1 års dagen!