Birds

Fåglar, fåglar och fåglar! Detta inlägg startade med att jag ville visa er denna fina fågeltapet som jag hittade hos Troveline häromdagen – visst är den fin? Är du på jakt efter nya tapeter rekommenderar jag dig verkligen att gå in här och titta, det finns mycket fint!

Men i alla fall, när jag väl började skriva och fundera, så kom jag på att jag nog omedvetet blivit lite fast vid detta lilla djur. Bland våra lägenheter gömmer det sig då och då en liten fågel och dem har blivit allt mer vanligt förekommande i olika inrednings sammanhang. Bilderna nedan är tagna från våra egna objekt, med undantag för den söta fågellampan som finns att köpa på Designtorget i Malmö. Jag måste erkänna att jag ofta kan tycka att uppstoppade djur kan vara lite skrämmande, samtidigt som de också kan vara ståtliga och vackra på samma gång. Fint att titta på, men hemma hos mig själv nöjer jag mig än så länge med en tavla eller tapet!


Fler bilder från detta boendet hittar du här.

Det här inlägget postades i Bolaget.

2 tankar om ”Birds

  1. Den där fågeltapeten är verkligen fantastisk. Stämningsfull! Visst syns fåglar mycket i inredningen och de har hängt med ett bra tag nu. Kanske är här för att stanna?!

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*