Mäklartvål.

Jag skrattade. Högt och frustande. Så mitt i prick! På ett kundbesök och genomgång av en lägenhet som skulle fotograferas stod jag i badrummet med entusiastiska kunder och gick igenom detaljer och färger. Plötsligt frågar kunden;
– Ska vi sätta fram en sån där mäklartvål?

Jag hade aldrig hört uttrycket förut, men direkt förstod jag vad det var, och brast ut i skratt! Så träffande och så återkommande.  Just den här tvålen ser man väldigt ofta i badrumsinteriörer. Det finns massor av andra. Time for change?

Egna bilder.

Det här inlägget postades i Bolaget.

2 tankar om ”Mäklartvål.

  1. Den är ju så tacksamt grafisk och enkel – och bra för den delen 🙂 Jag tror att vi kommer att se mer av Lilla Bruket i dessa sammanhang framöver. De har en förpackningsdesign som passar ypperligt i stylingsammanhang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*