Visa mig ditt boende och jag vet vart du bor!

Ja, så vågar jag nog säga. Alla områden som vi jobbar på har sin helt egna stil. Man blir sällan överraskad när man kommer på besök, för jag vet ungefär vem som bor var. Bohemiskt, superdesignat, retro, klassiskt eller mjukt och sirligt. Alla områden har sin stil – så är det.

En stol som dock synts de senaste åren ser jag nu överallt – på alla adresser! Den har verkligen tagit sig in i varje hem – känner ni igen den? Så klart att ni gör!

Vad ser vi 2012?

Det här inlägget postades i Bolaget.

2 tankar om ”Visa mig ditt boende och jag vet vart du bor!

  1. Ja, visst känner jag igen stolarna. Men vad heter de ? Och framför allt, var kan man hitta dem (i Malmö kanske) ?

  2. Stolarna heter Eames Plastic chair från Vitra, design av Charles & Ray Eames. Du kan få tag i dem hos Olsson och Gerthel i Malmö, eller hos Miljögården i Lund. Finns i massor av färger och med armstöd/utan armstöd, och som ” gungstol”. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*