Olivträd.

Jag vet inte varför jag tycker så mycket om dem. De doftar inte, rasslar inte i vinden, ger ingenting (i princip) som du kan äta – men ändå är de min favorit. Har flera stycken som jag har ute ända tills det blir ner mot + 5 grader, då rullas de in i ett rum med mycket glas och gott om ljus. Och för det mesta går det alldeles utmärkt. Risken med att dra olivträden in och ut är att de har det för varmt och torrt inne. Jag har fullt av ljus i mitt rum, jag vattnar de ofta. Ibland blir de ledsna i alla fall, tappar sina blad, och bara står där med sina spretiga grenar.Men det gör inget. Jag älskar dem ändå. Och jag vet att de inte sviker mig. I april åker de ut. Och de tar sig alltid!

Bild från Skön Hem

 

Det här inlägget postades i Bolaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*