I ur och skur.

Mina gamla rottingfåtöljer har lämnat mig. De som stått ute största delen av året, i regn och blåst, i solsken och snöstorm. Kanske därför jag snopet hamnade på terrassgolvet när benet gav med sig. Det borde väl alla människor veta. Ja. Det där att man ska ta in sina utemöbler till vintern. Men jag gör inte det. Tycker det är vackert med snötäckta skulpturer ute om vintern. Struntar i att de blir fördärvade. Man kan ju ändå säga att det mesta i utemöbelväg blir vackrare med lite patina. Om man inte älskar det perfekta, det vill säga – och det gör inte jag. En ny stol som säkert klarar mina krav kommer från IKEA. Högsten, som fått sin inspiration från öronlappsfåtöljen. Snygg.Formgivare Nike Karlsson står för designen, och den fungerar hos de allra flesta. Gjord i konstrotting håller den nog ett tag, året om ute. Eller inne, om man nu gillar det. Priset är klart överkomligt, med hög rygg ligger den på 995:-, och den låga går på 699:-. Fotpallen försvinner helt tycker jag, ser bara fjuttig och billig ut. Som den presenteras här blir den ganska söt och mjuk, men skulle nog föredra den i lite striktare miljö, där den kommer att bli en utmärkt kontrast till det lugna , avskalade. Så. Den passar hos mig. Passar den hos dig?

Bilder från Styleroom

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*