Miami.

Packar min väska. Lätt. Jag vet hur tung den brukar vara på hemvägen.Lite tid att bara vara. Känns som om jag behöver det. Och jag älskar det. Jag älskar Miami. Med alla dess olika människor, deras helt fantastiska stränder, och allt spännande man kan uppleva och titta på. Livsstilen känns okomplicerad för mig där, man vaknar med ett leende och somnar nöjd och lycklig. Varenda gång jag varit I Miami förundras jag över hur snabbt man tar till sig deras inredningsstil. Den känns lite bulligare, lite mer textil, lite mer konservativ. Så när jag kommer hem känns mitt hus ganska tomt, men jag gillar det. Rent.

Men det finns sånt jag gillar där också. Så det blir till att jobba en del.

Internationellt. Snyggt.  Påkostat.

Bilder härifrån

 

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*