GULT & EJ FULT.

Jag var och köpte en stor bukett gula ranunkler nere på torget till kontoret idag och då insåg jag att jag nästan alltid, medvetet eller omedvetet väljer saker i gult om det finns bland alternativen jag väljer mellan. Gult till balkongen har jag funderat på länge och just nu är jag lite sugen på någon av stolarna ovan. Kan bara inte bestämma mig för vilken…den högst kommer från Hillerstorp (ur serien  Sandhamn) och får räknas till en av de riktiga svenska klassikerna, här i modernt utförande med stålställning i polyzink och gullaserad furu, dessutom stapelbar, ca. pris 1 385:- Stolen i mitten kommer från IKEA (Roxö) gjord i plast och således helt underhållsfri. Även den är stapelbar vilket är rätt smart då det spar mycket plats vid förvaring eller när den inte används. Pris 200:- Caféstolen längst ner heter Bistro och är i lackerat stål, från märket Fermob. Ca. pris 590:- Helt olika prisklass och helt olika stil…får ta mig en fundrare till. Men fina är dem iallafall.

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*