FÅR JAG LOV ATT PRESENTERA MÄKLARNA?

De kan inte fotografera. De har ingen aning om hur man slänger ihop en säljande annons. För att inte tala om deras känsla för inredning. Du kanske tycker att det verkar konstigt?

Andra mäklare brukar ju både knäppa bilder och tända värmeljus i badrummet. Samtidigt som de ska hinna med allt det där som mäklare egentligen ägnar sig åt; avtal, budgivningar och visningar.

För oss på Bolaget är det inte särskilt konstigt. Vi tycker nämligen att man ska ägna sig åt det man är bäst på. Därför har vi fotografer som fotograferar. Inredare som inreder. Och marknadsförare som gör annonser. Och så mäklare förstås. Som varken kan ta bilder eller trolla med knäna. Men som har tid att fokusera på dig och dina önskemål. Och allt det där andra som mäklare egentligen ägnar sig åt.

Förutom lägenheter i centrala Malmö arbetar Bolaget sedan några veckor tillbaka även med objekt i centrala Lund, specialist på Lundamarknaden är Emelie Gabrielsson, kontakta henne gärna om du skulle vilja veta mer om hur vi jobbar där.

Vi vet att det krävs när man förmedlar de vackraste lägenheterna, på de bästa adresserna. 

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*