Tävlingen är nu i full gång!

Och det är så himla kul att se att det finns ett så stort intresse! En annan rolig sak som jag är väldigt glad för, är att jag fått in extremt olika bidrag där lägenheter i helt varierande storlek finns representerade. Allt ifrån små, superfina och smart inredda studentlägenheter till sobert, stilrena och väldigt moderna, nybyggen – för att sedan med tvära kast öppna ett nytt mail med bilder på pampiga sekelsftesvåningar. Jättekul!

Fortsätt att skicka in Era bidrag – och sprid vidare till alla Lundabor ni känner – chansen att vinna 20 000 kr Miljögården möbler är stor och inte långt bort! Mer info hittar nu HÄR!

OCH kom i håg –  en vacker lägenhet behöver absolut inte vara stor, maffig eller unik – det är känslan och atmosfären som bestämmer – ett litet boende inrett med fingertoppskänsla och loppisfynd kan vara precis lika fint som en paradvåning inredd i lyx!

Ovan ser ni två bilder från en lägenhet med en massa coola detaljer som jag fick i ett mail häromdagen, och var så säkra – fler små tjuvkik in i Lundahem kommer – I´ll keep you posted!

Det här inlägget postades i Bolaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*