PÅSKÄGG.

Nu är påsken på ingång, ett par timmar till på kontoret sen ska jag åka iväg och fira påsk hela helgen lång, ska bli mysigt. Självklart hör påskägg och fjädrar traditionen till, men helt ärligt kan jag ibland känna mig lite trött på allt pyntande…Därför blev jag så glad när jag såg de här jättefina äggen! Och det bästa av allt – superlätta att göra själv! Den enda man behöver är ett ägg (såklart!?) och lite fina “gnuggisar” (fake tattoos!). Finns att köpa i de flesta leksaksaffärer, eller varför inte skriva ut egna mönster själv? (speciellt skrivarpapper för ändamålet finns hos välsorterade pappershandlare – bor du i Malmö föreslår jag att du kollar in på Matton eller Svanströms vid Lilla Torg – de borde ha!). Yes – sådana vill jag göra!

GLAD PÅSK!
Källor: Bild & tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*