När statsministern besökte Lund…

När den gamle statsministern Tage Erlander besökte Lund var det ofta här han huserade, i ett av bidragen till vår tävling!

Ordet (numera också mäklarklyschan!) paradvåning lever här verkligen upp till sitt namn och utsikten vågar jag påstå vara en utav dem pampigaste i hela Lund. Tänk att dra upp gardinen på morgonen och blicka ut över en 800 år gammal historisk byggnad – vid klart väder syns dessutom Öresundsbron, Turning Torso och Vellinges Vattentorn – ganska häftigt!

Ps. Först Hemingway och sen Erlander – inser nu att man nästan kan nästan tro att jag satt ett litet “legend” tema här på bloggen idag, men det är faktiskt bara en tillfällighet…! Imorgon lovar jag att vakna upp i nutid igen – haha! //Anna

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*