Ett litet paradis är funnet.

Ibland funderar jag över sakers värde. Över boendes värde. Och förundras ganska ofta över hur stora summor som hanteras dagligen i förhandlingar med kunder. Miljontals kronor, i ord, och i tanke.Vad är värt vad?

Min dotter kom hem igår och var eld och lågor. Över detta helt sagolika lilla hus, mitt i Skåne.

Jag förstår hennes känsla. Det lugna, rofyllda, enkla livet utan allt det flashiga, dyra, nya, fräcka, coola som så många eftersträvar.

-Här skulle jag kunna bo mamma, sa hon och sken med hela ansiktet! Jag säljer min lägenhet och flyttar! Det blir t o m mycket billigare… Ok, jag pluggar klart först, sa hon när hon kommit till sans. Men sen – sen ska jag ha det så här. Tänk dig julen där , och sommaren, och hösten, och våren…

Ja det är fantastiskt fint. Och köpesumman en spottstyver i jmf med vad det kostar att bo på de fina adresserna i Malmö. Vad är värt vad?

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*