ELLA.

All-Girls Foosball Table från RS-Barcelona.

OK – jag kan erkänna att det inte direkt är den snyggaste prylen rent inredningsmässigt så egentligen borde jag väl inte skriva om det här – men jag gillar detta så mycket att jag känner att jag måst dela med mig! Länge har jag haft en (konstig?) önskan om ett eget fotbollsspel hemma – jag skulle inte vilja påstå att jag är särskilt intresserad av fotboll – faktiskt långt ifrån – men ett sånt här spel har jag av någon märklig anledning alltid drömt om! Jag har önskat mig det flera år i födelsedagspresent och alltid trott att antingen min fotbollsnördiga pojkvän eller pappa också skulle nappa på idén men det verkar inte riktigt gått hem hos någon av dem…kanske är det bara jag som tycker att det är ett kul spel? Strunt samma, jag gillar det, och skulle jag någonsin få tummarna loss och köpa ett eget så skulle jag ju såklart helst vilja ha detta fina rosa!  Får jag lov att presentera ELLA – the first female table football player?

 

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*