Kärleken spirar.

Äntligen fick jag ändan ur vagnen och fixade till kontorets mysiga balkong. Satsade på lavendel, mynta och vitblommande sommarblommor – alltid fräscht och stillsamt. Rosmarin på stam och just myntan hamnade i våra zink-balkonglådor, som vilar på balkongräcket. Och så två små cafébord, ett gäng spaghettistolar, och två mysfåtöljer. Det blev fint!

Efter några dagars kyligare väder, regn, och lille Buster ivrigt nyfiken på balkongen stängde vi dörrarna och inväntade solsken. Och idag såg vi dem! Det söta duvparet som mellan myntaplantorna, mitt i balkonglådan satt och kuttrade i ett påbörjat bo. Vi skrattde alla åt dem, och hurrade för kärleken! Där låg de i sitt skrala lilla bo, ivrigt pussande, längst ut i balkonglådan och tittade ut över gården. Försökte fotografera genom glasrutan, men det blev inte så bra. Därför får denna bilden stå för vårt lilla kärlekspar.

Men vi får avhysa dem snabbt – myntan ska vi ju ha till våra mojitos!

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*