Ett härligt möte i Lund.

Idag har jag träffat vinnaren i vår tävling “Lunds vackraste lägenhet”. Vi har ju sålt Malmös vackraste lägenheter i över 25 år, och nu ska vi börja bearbeta marknaden i Lund. Vi gillar Lund! Så nu välkomnar vi, nya , spännade uppdrag på de bästa adresserna även i Lund.

Nåväl. Ett härligt möte var det idag i alla fall, och lägenheten som vi i juryn tagit fram höll våra förväntningar. Charmigt, välbeläget, personligt och fint. En utförlig presentation av boendet kommer inom snar framtid. Kunde dock inte bärga mig och knäppte ett par foto med mobilen.

Kvarteren är riktigt mysiga och från lägenheten imponerar en vacker utsikt över blomstrande trädgårdar – underbart. Gården var liten och privat och kändes riktigt Lundensisk. Uppe i lägenheten kändes all den charm och personlighet som vi anat på bilderna som kom till oss. Vacker? Absolut, i all sin enkelhet och med sin stora, stora värme. Mer kommer.

 

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*