Utomhus med vänner.

Fånga sommarsolen där den är som bäst – utomhus med vänner! Har du en fin innergård, en egen trädgård eller kanske rent av en egen sommarkoloni? Passa då på att bjuda dit dina vänner nu när alla de platserna är som bäst! Är det så att du vill kalasa men inte har tillgång till någon av nämnda platser funkar det ju faktiskt lika bra att fixa kalaset i en park eller på någon annan fin och öppen plats. Man behöver inte göra det så svårt – det enkla är faktiskt oftast det som också blir det bästa! Hos Bakers Royale hittade jag ett fint tips på klubbor som är kul att göra själv, och extra bra när man ska vara utomhus då var och en av gästerna själva gör sin egen klubba, det enda Du behöver ta med dig som värd är, förutom pinnar (drinkpinnar funkar fint!) och bananer, några burkar med olika goa toppings. Det ser ganska fint ut, eller hur?!

Bilder från: athome.kimvallee.com & bakersroyale.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*