Två ballerinor. En stor och rund och en liten och rund.

Det fick jag förra veckan av mina snälla systrar! De båda skålarna är gjorda av polerad mässingsplåt och går likt en liten ballerina kjol att ”vippa” lite fram och tillbaka på bordet. Så himla fina! Det bästa av allt är att man verkligen kan ha dem till allt möjligt. Just nu står mina bara helt tomma på ett bord, men de är minst lika fina att använda till snacks, nyckelplats i hallen eller förvaring för andra små saker hemma.

Skålarna finns i tre olika storlekar och kommer från svenska Skultuna, designade av den internationellt framgångsrika designerstudion Claesson Koivisto Rune. I Malmö finns dem att köpa på Norrgavel, som ligger ett stenkast från Gustav Adolfs Torg och vårt kontor!

…och visst förstår man namnvalet! Det finns allt en likhet.

Bilder från Norrgavel & Anna Valmero.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*