Regnigt och trist?

Idag fick det bli en lunch inomhus på kontoret, regnet det bara öser ner utanför fönstren och man undrar nästan hur det ens är möjligt med så mycket regn, så många timmar, så många dagar i rad…! Nä, Juni 2012 kanske inte kommer att bli sommarmånaden man minns för det fina vädret direkt. Men idag är det fredag och nu är det snart helg! Bara att göra det bästa av situationen och åka iväg på någon kul utflykt! Själv ska jag till huvudstan och besöka en fin vän, men för den som befinner sig i Danmark eller Skåne kan jag tipsa om en superkul artikel av Göran Hellström i tidningen Konstvärlden som gav fina tips till regniga helg. Ta bilen och kör över sundet, maxa helgen med 7 DANSKA MUSEER PÅ 2 DAGAR!

Glöm Louisiana och sikta på Århus istället! Stanna här:

1. ARKEN

2. SORÖ KUNSTMUSEUM

3. AROS

4. MUSEUM JORN

5. HEARTMUS

6. CHPEA MUSEUM

7. BRANDTS

TREVLIG HELG & GÓ TUR!

Bild från vårt eget arkiv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*