Svensson?

Ja, det må vara lite “Svensson” men det struntar jag i, jag tycker fortfarande att det är lika kul varje år som IKEA katalogen kommer! Och nu är tiden här. Katalogen innehöll som vanligt en massa fint och favorituppslaget blev genast detta, ett nästan helvitt rum som ändå känns varmt, ombonat och mysigt. En ganska smart idé som jag är sugen på att ta efter är att hänga gardinerna längs väggen såhär – blir man trött på sina tavlor (eller tv apparat!) är det bara att dra för gardinen. Snyggt!
“Årets katalog landar i brevlådan med start den 20 augusti
och innehåller 332 sidor med produkter, tips
och inspiration för en bättre vardag
– med extra fokus på textilier.”
Är du nyfiken på att se mer finns den att bläddra i online här!
Det här inlägget postades i Bolaget.

En tanke om ”Svensson?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*