Dax att kavla upp ärmarna!

Sommarens ledighet är slut. Kvällarna finns kvar, helgerna finns kvar och luncherna njuter vi på balkongen här på kontoret. Men. Jag gillar att ha varit ledig. Jag fylls av styrka och jävlaranamma. Ingenting är omöjligt. Det gäller bara att kavla upp ärmarna rejält, och det är en helt fantastisk känsla.

Brukar fixa lite på min arbetsplats den här första veckan. Hade städat och rensat innan semestern, så nu fyller jag mitt skrivbord med nya, spännande saker. Och en bukett.

Åh, vad jag njuter!

Nedan ett axplock av våra bilder på justa arbetsplatser. Har t o m gjort en riktigt fin hemma, som står där, snygg och effektiv, och jag behöver inte rensa undan varje gång, som när jag suttit vid matbordet och jobbat. Det ger energi. Jag är fylld av den!!!!

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*