Vacker Vardag på Österlen.

Jim Grundström har tillsammans med kollegan Alexander Lundfeldt lång erfarenhet som både designers, krögare och inredare. När de förra året fann Nytorps gård på Österlen så infann sig direkt en känsla av lugn – och här gavs plats för en liten inredningsbutik vid namn Vacker Vardag. Deras gemensamma måtto är att var dag skall fyllas med upplevelser, och genom att omge sig med vackra ting göra vardagen till en fest! I Stockholm och på nätet har de redan gjort stor succé under namnet Oscar & Clothilde, vars produkter också säljs här i butiken på Österlen. Har ni vägarna förbi är butiken absolut värt ett besök. Jag kan lova Er att ni kommer hitta en massa fint! Jag tänkte åka dit i helgen och har dessa fina keramik kopparna på span.

Trevlig helg!

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*