Vad sägs om en middag på parkbänken?

– Ja tack säger jag!

Den här fina och vitmålade gamla parkbänken har fått ett helt nytt liv inomhus – hemma hos en av våra säljare. Visst passar den in fint? Ibland stirrar man sig blind på att utemöbler måste vara ute och tvärt om, men så behöver det ju faktiskt inte alls vara. Bilderna ovan talar ju sitt tydliga språk. Såklart är alla våra egna.

Det här inlägget postades i Bolaget.

2 tankar om ”Vad sägs om en middag på parkbänken?

    • Jag är 99,9% säker på att det är Kartells lampa FL/Y. En av Kartells bästsäljare. En lampa som passar in i alla miljöer tack vare dess enkla form och många färger. Den stora lågenergilampan blir en del av utförandet samtidigt som den ger maximalt med ljus. Lampan kommer i nio transparenta färger och två solida. Se länk här: http://shop.kartellsverige.se/sv/produkter/lampor/fly.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*