Var är tändaren?

Vet inte hur ofta jag svär och far runt i huset och aldrig hittar min tändare när jag ska tända en brasa, eller alla mina ljus. Nej, för den är illgrön, i plast, skitful, och ska ligga i andra lådan i köket. Men den är aldrig där. Den är däremot på alla ställen där jag inte ska ha den. SÅ. Nu investerar jag i Svenskt Tenns fina tändsticksask, som är så fin att den får parkettplats på mitt soffbord. Kanske kostar på mig båda, eller önskar en i julklapp. Visst är de fina!

Citatet var ett av Estrid Ericsons favoriter, då hon hämtade stor inspiration just genom att resa. Den lilla mäter 4 cm X 6 cm X 2 cm, kostar 790:-, den stora 3 cm X 7 cm X 12 cm och kostar 1625.-. Varar för alltid!

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*