Söndagsmorgon och Sagoträdet.

Det är mycket Svenskt Tenn i bloggen nu – men det är ju så klassiskt och snyggt så jag spinner vidare på temat medan järnet är varmt! Nu har man valt att omarbeta Josef Franks tapetmönster utifrån originalskisserna. Dessutom går man tillbaka till traditionellt limfärgstryck för att ge tapeterna mer känsla och liv.

– Vi kommer i fortsättningen att limfärgstrycka alla Josef Franks tapeter i Sverige enligt äldre tradition. Den här tekniken ger mönstren en mer levande känsla och för oss så nära Josef Franks original och mönsteridé som möjligt, säger Thommy Bindefeld, marknadschef på Svenskt Tenn, i ett pressmeddelande.

I samband med detta kommer även två tapeter som under en längre tid saknats på marknaden att återinföras, nämligen Sagoträdet och Söndagsmorgon. Kul tycker vi!

Bilder från Svenskt Tenn.

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*