Vidvinkel? Nej tack!

Det kanske låter lite skrytsamt men det är faktiskt sant, i 99,5 fall av 100 så får vi på Bolaget kanonfin beröm för alla våra bilder! Men ibland kan det nästla sig in en och annan kommentar eller önskan om ökad vidvinkel från säljarnas sida. Men det är vi emot. SUPER EMOT. Ökad vidvinkel ger oftast en felaktig och ganska orättvis bild – och risken att spekulanterna sedan blir besvikna på visning är stor. Häromdagen så kikade vi runt lite på Hemnet och hittade dessa bilder. Titta på första, och sedan på andra bilden. Snacka om att man blir besviken! Ett klockrent exempel på att vidvinkel inte gör bilderna bättre. Bara sämre. Det går inte att trolla fast man har photoshop. Ytan, den är som den är.

Bild nummer ett. Perfekt pool för party!

…eller kanske inte…om det inte är minismå gäster som är inbjudna till festen förstås!

Nej tack! Spara på vidvinklarna, det blir inget bra!

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*