Veckans favoriter.

Veckans favoriter.

Anna Olsson Publicerad den 2 Nov 2012

Favorit # 1: BRÄDGOLVET. Lägg märke till att de vitmålade brädorna ligger omlott. Inte så vanligt, väldigt snyggt. Fåglarna på väggen gillar jag också, speciellt den ensamma lilla kraken som sitter fint på vägglisten och spejar. Liknande finns att köpa HÄR.

 

Favorit # 2: LAMPAN & BORDET. Formren på lampan är som gjord för att matchas ihop med detta bord. Lampan kommer från Gubi och finns att köpa HÄR. Bordet är från Ikea.

Favorit # 3: SERVERINGSGÅNGEN. Vackra glasburkar och behållare står framme bredvid den klassiska köksmaskinen. Låt det du använder i köket stå framme istället för att gömma undan, det blir bara stelt och trist, dessutom opraktiskt!

Favorit # 4: ELDSTADEN. Stilren funkis när den är som bäst. Snygg i sin ursprungsfärg (som förmodligen är röd eller brun) men ännu bättre vitmålad!

Favorit # 5: DETALJERNA. Det är nästan alltid det där lilla extra som "gör det". I den här lägenheten hade ägarna lyckats med detaljerna riktigt bra. Moderna och färgglada textilier matchas snyggt med klassiska, äldre ljusstakar och skolplanscher.

Favorit # 6: DET RENOVERADE KÖKET. Ett nyrenoverat kök i gammal stil. Så snyggt! Hänsyn har verkligen tagits till husets byggnadsår och det enkla men stilrena kaklet gifter sig väl med bänkskivan i trä och vasken i porslin. Lyckat!

___________________________

Ett utval från veckans fotograferingar. Såklart är alla bilder våra egna!

TREVLIG HELG Önskar Bolaget