LUCKA 21

I juletider är musik och sång starkt inriktat på jultema och julskivor spelas in av alla möjliga artister. Många rynkar på näsan och ser December som en månads terror där plingande klockor tar över den dagliga konsumtionen av ljud. Andra ställer den vanliga skivsamlingen åt sidan redan i oktober och lyssnar på musik de aldrig skulle göra annars, om budskapet inte varit förtäckt av knäck, snö och glittrande stjärnor då såklart. Förra sommaren så fotograferade vi en sekelskiftesvåning med fri utsikt mot Slottsparken där instrument och musik verkligen stod i centrum. I sällskapsrummet stod familjens cello och blev lite som ett smycke i rummet.

Det är lika kul varje gång vi kommer till en fotografering där hemmet verkligen avspeglar personen som bor där, människor som liksom låter sin personlighet träda fram i inredningen. Jag gillar när man låter saker och ting stå framme i hemmet, låt det du gillar synas så att det verkligen används istället för att stoppa undan och gömma i skåp.

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*