LUCKA 22

Egentligen har inte denna bild ett smack att göra med varken inredning eller interiör. Men den visar ändå en typ av rum som vi alla vistas i varje dag. Vår omgivning och miljö. Ordet miljö har ju egentligen flera betydelser. Med miljö kan man mena både omgivning eller de omgivande förhållandena. Jag har i alla fall valt att ta med denna bilden, då jag tycker att den är så himla fin. Det är så mycket känslor i den på något sätt. Dessutom är den tagen på en plats som jag passerar nästan varje dag, kyrkogården vid Gustav Adolfs Torg. Mitt i stan och precis utanför vårt kontor!

För varje objekt som vi på Bolaget fotograferar är vi också noga med att dokumentera det aktuella boendets omkringliggande miljö. Gillar du fina exteriörbilder så är ett tips att kika in på våra objekt och scrolla dig längst ner i respektive bildserie. Jag lovar att du kommer att hitta guldkorn. Den här bilden är min favorit.

Det här inlägget postades i Bolaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*