En liten ton.

Ärligt så är jag är lite trött på allt svart och vitt. Det har varat lite för länge tycker jag. Det är ju självklart stilsäkert och tacksamt att arbeta med, men nu vill jag ha in lite mer färg. Och eftersom jag inte är någon glad-färg-människa tar jag bara i så där lite så att det anas. Och färgen är ju självklar, grön-blåa toner, åt hav och vatten. Det fina i kråksången är att just den färgen blir en riktig höjdare i allt det svarta/vita. Små medel, stora förändringar…b

b1 b3Bilder pinterest

 

Det här inlägget postades i Bolaget.

4 tankar om ”En liten ton.

    • Oj då! jag tror den röda stolen ställer till det. För mycket färger som inte funkar ihop. Om du nu måste ha den röda stolen hade jag försökt binda ihop färgerna med ett par snygga lådor/boxar i läckra färger som du redan har på din arbetsplats. Allt annat hade jag låtit få en underordnad betydelse i färg, kör mjukt grå eller vitt. Och så en fin bukett färska blommor på ditt skrivbord, eller varför inte tre små vaser med varsin enkel blomma i? Jag brukar tänka att när det inte är så bra i grunden, måste man få ögat till något annat, så satsa på fina lådor i härligt knalliga färger. Bara ett par stycken.
      Lycka till!
      Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*