Drömköket?

1

Hur ser Ert drömkök ut? Mitt ser nog faktiskt ut exakt på pricken såhär! Bänkskiva och stänkskydd i ljus marmor, släta, matta luckor i sobert grönt och sen lite fina köksmöbler i naturens ljusa färger på originalbrädgolvet som här har målats vitt, extra fint tycker jag dock att det hade varit om man istället valt ett svartvitt gammalt klinkergolv. Roliga små detaljer är de olikformade stolarna, förvaringsburkarna i glas och det egna, inramade fotot på väggen. Bilden hittade jag på elleblogg.no.

Det här inlägget postades i Bolaget.

2 tankar om ”Drömköket?

  1. Jeg er forelsket i tre – elsker den varme og den naturlighet det utstråler, så tre skal det også være i mitt drømmekjøkken. Mitt drømmehus vil helt sikkert ha vegger i tre – kjøkkenet skal så være i en kontrastfarge (svart? industrielt?). I en leilighet ville jeg være overlykkelig hvis jeg hadde et eco-lignende kjøkken som dette: http://www.plazainterior.se/new/post/Det-magiska-antalet.aspx (bilde #3).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*