Helgens planer.

Nu är det bestämt. Vädret är på min sida, plusgrader och solsken väntar! Jag ska ut i trädgården! Börjar alltid varje vår med att välkomna den, och det bli när jag vill att den ska komma… Fyller krukor med ny jord, sätter vårlökar i, och vänder näsan mot solen. Det finns massor av fint att välja mellan, och självklart funkar det också jättebra på alla balkonger. En av mina absoluta favoriter är den vita pärlhyacinter, den får stå där och sticker bara precis upp sina små gröna anlag, men jag vet att den kommer. Krokusar, snödroppar är annat fint som ger mig hopp. Kostar ingenting nästan, och en gammal korg eller kruka som jag redan har duger gott att plantera i.

t t1 t2 t3Bilder egna

 

Det här inlägget postades i Bolaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*