En Malmöpall precis som i sagan.

Malmökillen Martin Björnsson har gjort det igen! En snygg pall som kombinerar form och funktion på ett helt optimalt sätt! Jag har tidigare berättat för Er om hans Elsa, men denna gång är det Bobbins tur att träda fram i rampljuset! När jag först såg denna lilla pall så tänkte jag direkt på mössen i sagan om Askungen, ni vet när de med hjälp av fåglarna syr ihop klänningen i en väldig fart…

bobbin

Pallen går att förhandsboka på order@morphos.se och kommer i butik och egen webshop om ca. en månad. Priset är 2 995 kr inkl. moms. Kan beställas i ett begränsat urval färger samt några versioner av mönster på locken. Mönsterna är lasergraverade och är alltså brända ner i träet. Måtten är H:44 cm och Ø 36 cm

 

Det här inlägget postades i Bolaget.

En tanke om ”En Malmöpall precis som i sagan.

  1. Mannen i fråga har så underbara möbler och sitter på en massa roliga idéer, så det dyker nog upp mer inredning snart. Hör om ni får komma till hans verkstad och titta. Kan bli ett kul blogginlägg. Ser att inlägget är upplagt den 28/2, det är herr Björnsons födelsedag. Kram & tack för en fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*