Välkomna hem till mig.

vg vg4vg2

vg3vg5

vg1

Ja, här bor jag. Bjuder på en glimt av vår nedanvåning som jag älskar. Jag älskar ljuset! Glashuset om 70 kvm byggde vi till 2008, och var en mardrömsresa. Men idag är det vårt mest använda rum, och håller vanlig inomhustemperatur året om. Hela byggnaden är av glas, inklusive taket, så när himlen är svart med gnistrande stjärnor, eller regnet öser ner är upplevelsen helt fantastisk. Om sommaren kyls det ner med kall luft. Mitt favvorum!

Det här inlägget postades i Bolaget.

5 tankar om ”Välkomna hem till mig.

    • Golvet är ett ekgolv, som vi målade själva. Inte helt smart med tre hundar som jag har, men det är det värt!/Charlotta

  1. Gud vad fint! Blev helt förälskad direkt, min smak på pricken! Jag har en otrolig kärlek för lampor, den fina lampan bestående av “bubblor” är ju bara för fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*