Jag bläddrar i vårt arkiv och minns.

Det är strax 10 år sedan vi flyttade in i våra lokaler på Gustav Adolfs Torg 10. 10 år!

Och jag småler när jag tänker på allt som hänt under denna tiden… Nåväl. Våra färgval har ändrats lite sedan dessa bilderna togs. Vi har tagit in mjukare pasteller,  några gamla vackra skrivbord med mässingbeslag, men grunden är i princip densamma. Klassiska material och möbler i naturens färger blandas fint med trä, äkta mattor och små fina detaljer. Konferensstolarna är utbytta  och är i blandade dova pasteller åt det grönblåa hållet. Takhöjden om dryga fem meter är lika slående varje morgon jag går in genom dörren, jag älskar den! De gröna fåtöljerna står längst in i vårt andra konferensrum, de är jag ärligt ganska trött på. Men de är fantastiskt sköna och piggar upp en regnig vårmorgon! So, let´s go!a a1 a2

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*