Välgörenhetsshopping.

Det är världens bästa shopping! Idag släpps äntligen kuddarna som tre vinnare av ELLE Interiörs Designpris har designat till förmån för Unicef. Kuddarna säljs i begränsad upplaga i H&M Homes butiker i Stockholm och Norrköping samt i H&M:s nätbutik för kunder i Sverige. Priset är 99 kr/st och 25 procent av intäkterna från försäljningen går oavkortat till Unicefs arbete för utsatta barn. Förra året sålde kuddarna slut i rekordfart så skynda fynda om ni är intresserade – själv har jag redan haffat mig den i mitten, blir perfekt hemma i min soffa!
1
Från höger:

Kuddfodralet Lotus av Anna Ekre, vinnare av Årets textil.

Anna Ekre vann pris i kategorin Årets textil för sin egenproducerade textilkollektion. Hennes mönster Lotus föreställer en flicka som ligger och drömmer på en sommaräng.

Motivet Sibirien av Karin Wallenbeck, Årets stjärnskott.

Karin Wallenbeck är en av tre i designstudion Whatswhat och den ena designansvariga för Snickeriets möbelkollektion. Hennes mönster Sibirien är inspirerat av vildmarken hon såg från ett flygplansfönster.

Mini Dot av Carina Seth Andersson, vinnare av kategorin Årets hemaccessoar.

Carina Seth Andersson vann priset för Årets inredningsaccessoar med en glasservis i samarbete med modemärket Hope. Hon målade mönstret Mini Dot,ränder av prickar, med tusch och pensel.

2 tankar om ”Välgörenhetsshopping.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*