Imorgon är det loppis i stan!

1

Gamla arkivskåp är inte så svårt att få tag på. De syns titt som tätt på loppisar och auktioner runt omkring i Sverige! Jag börjar känna mig lite sugen på ett. Gick tyvärr miste om ett snyggt vitt som vår granne här på kontoret kasserade för ett år sen, men det står i och för sig fint hemma hos min syster nu istället! Ett i trä såsom ovan hade varit perfekt. Det ska jag leta efter på morgondagens loppis på Slottsstaden i Malmö. Har du vägarna förbi Regementsgatan i Malmö är det ett hett Loppistips, tror där kommer att finnas massa fina fynd!

___

Välkommen på loppis! 
Lördagen den 27 april går Regementsgatans egen utomhusgatuloppis av stapeln! Rensa i garderob och källare och kom och sälj! Eller kom och fynda något gammalt, användbart, knasigt, charmigt eller fullständigt onödigt bland loppisstånden. Flanera under Regementsgatans lummiga trädkronor, titta in i trevliga butiker, ta en fika på något mysigt café. Välkomna till en trevlig dag i Slottstaden!
Sprid gärna informationen till vänner, kollegor, grannar, bekanta.

___

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*