Preview. På Instagram.

 

De allra finaste boendena säljs ibland ganska fort, och också innan vi ens hinner lägga ut dem på nätet. Vi jobbar mycket med kunder som vi vet söker något speciellt, och de ges möjlighet att kika lite innan vi offentliggör boendet. Och det blir affär.

Det finns nu möjlighet för fler att följa våra nyinkomna objekt i ett tidigt skede, samma dag som de fotograferas läggs vissa ut på Instagram. Så vill du hänga med oss på vår dagliga resa, och verkligen ha första kollen på vad som ska komma it, följ oss här!

Informationen på Instagram är mycket kortfattad, inte mycket mer än antal rum och adress, och vill du veta alla detaljer om boendet, så hör av dig till oss!

En av gårdagens fotograferingar gestaltade vi bildmässigt så här på Instagram;

 

inst

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*