Förväntan.

Åh vad vi jobbar! Golv, väggar, datorer, kopiering, möbelleveranser, skyltar, tavlor och……puhhhhh….

Kontoret i Lund är nu helt renoverat med underbara vitoljade parkettgolv, radiatorer från sekelskiftet, vackra dörrar, och en alldeles egen liten innergård med klängande murgröna, murade fasader och ett nyplanterat äppelträd med lavendel och klematis runtomkring! Det blir så fint!

Möbelleveranserna  kommer i dagarna, och våra allra vackraste auktionsinhandlade skrivbord är på plats. Och det var inte helt lätt att hitta ett litet gäng, ungefär likadana skrivbord från början av 1900-talet. Men vi fick ihop det. Nu står de här på vårt kontor och ska flytta in i Lund i morgon. De blir vackra tillsammans med äkta mattor, konjaksfärgad Paul Kjerholms soffa och mullvadstoner som bryts med grönblå nyanser i detaljer. Ni ska få se när allt är klart!lund lund1 lund2 lund4

Det här inlägget postades i Bolaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*