Lika fin inne som ute.

En gammal favorit på Ikea som jag gillar mycket men aldrig slagit till på är den fina gungstolen i trä med namnet Värmdö. Finns i svart och rött. Lika fina bådadera, ute som inne. Dessutom är den på rea just nu. 850:-/st tror jag det var (om du är medlem hos Ikea). Kanske är det dax att jag gör slag i saken, börjar gunga på balkongen eller inne framför tv:n 🙂

1

Designerns tankar
“Enkelhet gjorde att arbetet med gungstolen VÄRMDÖ gick bra – så bra att den gungade vid första försöket. Med sina rena linjer ser den nätt ut, även när ingen sitter i den. Jag tänker mig att den här möbeln gungar fridfullt fram och tillbaka på verandor och i vardagsrum.”

– Nike Karlsson. Designer.
Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*