Ljuv sommar hos Ljungbergs textil.

Malin Björklund har för Ljungbergs textil tagit fram ett underbart, somrigt och vackert textilmönster med storslagna blommor och ett virrvarr av stjälkar. Tyget finns bla i lintyg, så himla fint!Skärmavbild 2013-06-17 kl. 14.06.33 Skärmavbild 2013-06-17 kl. 14.06.58

Ljungbergs textil har massor av helt sagolika tyger, och använder sig av formgivare såsom den svenska klassikern Stig Lindberg, Viola Gråsten och Sven Markelius. Men det stoppar inte här, listan med formgivare är lång, bara kolla in här!

Deras webbshop får en att fullständigt tappa sans – här är så mycket att välja bland!

Så sätt dig ner, njut en stund, eller ett par timmar, eller bara få inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*