Klart godkänt.

Ja! Det är svårt att köpa en del saker över nätet tycker jag. Jag är en sån där människa som måste känna och trycka på allt jag vill ha. Jag måste provsitta, titta på detaljer, peta i allt, och allmänt vara rätt så noggrann. Till min egen stora förvåning beställde jag trots dessa egenskaper en massa fronter,handtag och ben från företaget Superfront.

De gör riktigt fina sidor , fronter och toppar till Ikeas bassortiment i skåpsväg. Så till kontoret i Lund satsade jag lite. Utan att veta. Nu är allt på plats och jag går i god för att kvaliteten höll med goda mått. Superlätta att sätta på, verkligt fina material och färger. Det blev så bra. Så ni som tvekar: Jag garanterar en superfin produkt! KÖP.a a1 a2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*