Sommarstället.

I mitt jobb ser jag så många olika stilar. Den ena dagen superstramt och dyrt, den andra mysigt och ombonat i loppisstil, tredje dagen designmöbler med Svenskt Tenn attiraljer. Och ibland pampigt och pompöst med tunga antika möbler och tjocka äkta mattor. Åh, jag gillar dem alla! På sitt sätt. Därför försöker jag att inte läsa allt för mycket om inredning och möbler på min lediga tid, för det gör bara att jag aldrig blir nöjd.

Som de här helt ljuvliga sommarbilderna från Sköna Hem. Lantligt, somrigt, doft av jordgubbar, örter och luktärt… Bilderna är verkligen tongivande och man kan nästan, nästan själv se sig stående där och fixa i köket. a3 a2

a a1

Tapeten Botanica kommer ifrån Sandberg och är ett riktigt mästerverk! 234 olika utvalda blommor finns med – inte fy skam.

Tyvärr kommer inte det här in hemma hos mig. Det är för sött för att leva med hela året om helt enkelt. Fast ändå fullkomligt, fullkomligt  underbart och vackert så man suckar av vällust. Önskar att jag hade flera boenden. Ett i varje stil…

Det här inlägget postades i Bolaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*